YES! Eindelijk mijn eigen website!

Voor wie mij nog niet kent, ik ben Leanna Verhulst. Een trotse Bosschenaar uit het mooie Brabant, die in het midden van het land is gaan studeren. Al jaren droom ik van mijn eigen website en dit is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Lang heb ik geoefend met bloggen via Google, nu een zakelijke website gemaakt met WordPress waar ik mijn creaties met jullie kan delen en een mooi portfolio kan opbouwen.

Ik heb al een portfolio op internet rondslingeren vanuit school, deze probeer ik te vullen met schoolopdrachten die ik heb gemaakt om zo te laten zien wat ik doe en kan. Echter word deze website offline gehaald zodra ik klaar ben met mijn opleiding. En daarom werd het tijd om gelijk een goede start te maken met mijn eigen website. Hier plaats ik foto’s van o.a. fotoshoots, artikelen die ik geschreven heb en blog berichten over van alles en nog wat.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs, Leanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.