Weer lekker aan het werk

Na maanden thuis te hebben gezeten, niet wetende wat ik moest gaan doen, heb ik de keuze gemaakt om weer te gaan werken.

Solliciteren

Het solliciteren ging wat moeizaam. Ik ben meerdere keren afgewezen op te weinig kennis en ervaring vergeleken met de andere kandidaten voor dezelfde functie. Daar kun je toch een partij onzeker van worden. Ik begon uiteindelijk te twijfelen aan mijn eigen diploma of ik die wel verdient heb.

Toch heb ik volgehouden want ik wil van mijn luie reet af komen en iets gaan doen. Dus blijven zoeken en gewoon blijven proberen. Uiteindelijk komt er echt wel een kans op mij af die ik kan aangrijpen. En zo gezegt zo gedaan.

Tele-Sales Direct bv

Via het uitzendbureau Olympia heb ik een mooi plekje bemachtigd bij het bedrijf Tele-Sales Direct. Ik ben vorige week op gesprek geweest en kan morgen meteen beginnen. Het voelt meteen goed en vertrouwd. Ik denk dat ik hier mijn plek zeker ga vinden en zo lang mogelijk bezet blijf houden.

Ik ga werken in de functie van klantenservice medewerker en start op een nieuw project samen met 4 andere gezellige dames. Het project is vanuit een ziekenhuis geregeld waarbij ik (samen met de andere 4) telefonisch de afspraken inplan voor het bloedprikken.


Het is super spannend om weer te gaan werken en om terug in een goed dag-nacht ritme te komen. De meeste mensen weten dat ik geen ochtend mens ben maar als ik vastigheid creëer moet het gewoon lukken.

Ik heb er super veel zin in en kijk uit naar een leuke tijd binnen Tele-Sales Direct. En ik ben stiekem heel trots op mijzelf dat ik deze stap toch heb durven zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.