Typisch Leanna – de podcast (gecanceld)

Ik ben al een tijdje bezig met het opzetten van mijn eigen podcast. Helaas wilde het niet helemaal lukken zoals ik had gehoopt. Voorlopig is de podcast gecanceld.

Technische problemen

Ik heb helemaal trots een microfoon gekocht en ben gaan oefenen met het opnemen van de afleveringen. Dit heb ik gemonteerd tot een soort trailer voor mijn podcast als ‘voorproefje’. Maar als je goed luistert klinkt het geluid niet helemaal top. Ook is het super zacht en ik heb geen idee hoe ik dat moet fixen. Ik heb het opgezocht op YouTube of het in Abode Audition nog te redden valt maar zelfs met die instellingen en aanpassingen blijft het zacht klinken.

Hierdoor ben ik een beetje ontmoedigd om het op korte termijn af te maken. En omdat ik nu ook druk ben met mijn stage heb ik wat minder tijd over om hier op mijn gemak voor te gaan zitten. Ik was hier ook in de zomervakantie mee begonnen en toen had ik er meer tijd voor om het uit te zoeken.

En nu?

Nu blog ik voorlopig nog even verder zoals ik dat ook van plan was met deze website. En wanneer ik meer tijd vrij heb om de podcast opnieuw leven in te blazen ga ik hier zeker mee verder. Of iemand moet mij toevallig kunnen helpen hiermee. We zullen zien hoe het allemaal gaat uitpakken.

Ik blijf sowieso teksten schrijven en daar wil ik ook vaker tijd voor vrij maken. Dus die zullen hopelijk binnenkort op mijn site komen te staan. En wie weet zou ik wat onderwerpen die ik in de podcast wilde vertellen ook gewoon kunnen uitschrijven.


Als je tips hebt laat het me weten in de reacties hieronder! Of stuur mij een berichtje, mailtje, appje, dm of wat dan ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.