Mijn favoriete series

Ik kijk ontzettend veel series op de streaming diensten Netflix, Videoland en Disney+. Het zijn ook een beetje uiteenlopende series dus niet allemaal van hetzelfde soort onderwerp. Hier mijn top 5 favoriete series (tot nu toe).

1. FRIENDS
2. The 100
3. The bold and the beautiful
4. The vampire diaries
5. How I met your mother
Deze series kijk ik allemaal op Netflix behalve The Bold and the Beautiful, deze staat namelijk op Videoland.

FRIENDS en How I met your mother blijf ik opnieuw en opnieuw kijken of op de achtergrond naar luisteren. Terwijl ik dit artikel typ staat er een aflevering van FRIENDS aan op Netflix. Persoonlijk vind ik FRIENDS leuker dan How I met your mother omdat je het meer losse verhalen hebt. How I met your mother is meer een chronologisch verhaal wat ook meer een duidelijke hoofdlijn heeft. Het word dan ook verteld vanuit Ted. FRIENDS daarentegen kun je gewoon lekker doorelkaar kijken als je een bepaalde aflevering wilt zien. Maar dat is mijn mening. Het zijn beide leuke series.

The 100 is wel echt een van mijn favoriete series om te volgen. Het verhaal vind ik zo mooi en spannend. Elke keer leef ik mee met de karakters. Wanneer je de eerste aflevering kijkt zit je meteen in het verhaal. Je hoeft dus niet eerst alle personages te leren kennen, dat gaat gaande weg door het verhaal heen, wat heel mooi verwerkt is. Ik raad deze serie ook aan iedereen aan die vragen om tips om te kijken.

The bold and the beautiful kijk ik samen met mama. Ik hou wel van de gigantische drama in deze serie. Het is zo overdreven dat het ook weer mooi word om te blijven volgen. Van wat hebben ze nu weer gedaan, wedden dat ze er achter komen of oh dat had ik niet van (naam karakter) verwacht. Dat zijn gedachtes die in mij opkomen tijdens het kijken. Deze serie is ook al ontzettend lang op tv. Ze hebben inmiddels al over de 8000 (!!) afleveringen en zijn nog steeds niet klaar. Ik ben benieuwd hoe lang deze serie nog zal blijven uitzenden.
Helaas liggen de opnames van nieuwe afleveringen stil in Amerika vanwege het corona virus. Dit proberen ze op te vangen door themaweken. Deze worden op tv uitgezonden zo ver ik het heb meegekregen. Dus iets vaker de gewone tv aanzetten om onze dagelijkse drama binnen te krijgen!


Wat zijn jullie favoriete series om te kijken? En welke raad jij iedereen aan om te gaan volgen? Laat het weten in de reacties hieronder. Ik ben heel benieuwd!

2 Antwoorden aan “Mijn favoriete series”

  1. Ik heb onlangs ook een artikel geschreven over mijn favoriete Netflix series. The 100 staat er bij mij ook op! Echt zo’n ontzettend goede serie. Ik ben ook zo benieuwd naar de laatste afleveringen van dit seizoen.

    1. Ja het is echt een goede serie. Ben in het laatste seizoen nu en het is zo spannend! Jammer dat ik al spoilers op social media heb gelezen maar ja had ik de serie maar sneller door moeten kijken hahahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.