Herstart Typisch Leanna de podcast

Typisch Leanna de podcast maakt een herstart en lanceert deze maand haar eerste aflevering! Wil je weten wanneer? Lees dan snel verder!

Ik heb al heel lang een podcast willen maken voor mijzelf maar ik word steeds afgeleid door andere bezigheden. Hierdoor maak ik veel ‘projecten’ niet af en raak ik gefrustreerd. Toch kan ik het ook snel weer loslaten wanneer ik iets gevonden heb wat mijn aandacht opslurpt. En dan zijn die frustraties verdwenen als sneeuw voor de zon.

Dit is dus een Typisch Leanna dingetje en daar gaat mijn podcast over. Ik merk dat ik sommige dingen heel anders beleef of aanpak dan anderen om mij heen. En omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben wil ik graag mijn verhalen vertellen. Ik hoop mensen te bereiken die zich er in herkennen en weten dat ze niet zo raar of anders zijn zoals ze zich misschien voelen. Want ik voel me af en toe ook een alien tussen alle mensen. Maar dat ik me zo voel wil niet zeggen dat het ook zo is. Dus dat hoop goed over te kunnen brengen en zo mensen een steuntje in de rug kan bieden.

Ook hoop ik mensen in mijn omgeving een beetje inzicht te geven in hoe mijn wereldje in elkaar zit. Ik vind mentale gezondheid een heel belangrijk onderwerp om over te praten. Dit is namelijk een groot onderdeel in mijn leven. Mede met deze podcast en mijn blog probeer ik een beetje bewustzijn te creëren voor deze onderwerpen.

Afleveringen

Ik probeer de podcast luchtig te houden door ook af te wisselen met grappige en leuke verhalen. Ik hou er zelf ook niet van om constant maar serieus te zijn. Om de verhalen per aflevering compleet en navolgbaar te houden bereid ik de inhoud heel goed voor. Dit doe ik door mijn eigen script te schrijven en deze te oefenen. In het begin zullen de afleveringen misschien wat minder spontaan klinken. Ik vind het allemaal nog een beetje wennen en ben het ook aan het uitproberen.

Planning

Het doel is om zaterdag 21 november de eerste officiële aflevering te lanceren in de digitale wereld. Dat is vandaag over een week. Hoe spannend?! Op vrijdag 20 november lees je hier op mijn website in het kort waar de aflevering precies over zal gaan.

Omdat ik met veel aandacht de afleveringen in elkaar zet, zullen ze niet elke week verschijnen. Ik steek er namelijk alle tijd en inspiratie in die ik te besteden heb. En aangezien ik thuis zit zal tijd het probleem niet zijn, maar inspiratie is wel wat lastiger af en toe. Maar ik zit nu in een goede flow en probeer deze zo lang mogelijk vast te houden. En zo hoop ik een leuke podcast show te produceren die met plezier geluisterd gaat worden.

Waar te luisteren?

Niet heel onbelangrijk om te weten. Mijn podcast staat op Anchor en word vanaf daar gedeeld met andere platformen zoals Castbox, Google podcasts en ook Spotify!

Hier op mijn website komt er ook een aparte categorie waar je de afleveringen kunt vinden en met een widget kunt beluisteren. Zo hoef je dus niet naar andere platformen te zoeken en kun je het makkelijk terug vinden.


Vraag aan de luisteraars

Ik wil de paar luisteraars die in spanning op mijn eerste aflevering zitten te wachten iets vragen. Zouden jullie na het beluisteren van mijn eerste aflevering ergens een berichtje willen achterlaten over wat je ervan vond? Dat zou mij namelijk heel erg kunnen helpen. Klinkt het niet goed dan kan ik daar aan werken. Vind je er niks aan, laat me weten wat je er van verwachtte en geef tips.

Je kunt op Instagram en Facebook onder het bericht reageren, een privé bericht sturen of een appje sturen naar 0651889120. En voor de mensen die graag hele verslagen typen mag er gemaild worden naar info@simplyleanna.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.