De start van een half jaar stage

Na een jaar school mogen we eindelijk op stage gaan en in de praktijk gaan kijken hoe onze beroepsvaardigheden daadwerkelijk worden uitgevoerd. Dit verschilt natuurlijk per bedrijf en branche hoe ze te werk gaan maar de basis blijft hetzelfde. Namelijk het verzorgen van content. Of dit nou social media posts, blog berichten of krantenartikelen zijn, je bent bezig met het maken van content.

Eerste dag

Gisteren heb ik mijn eerste stage dag gehad bij het bedrijf Sneakerjagers waar ik de komende 5/6 maanden aan de slag ga op de redactie. Het was erg wennen om weer een hele dag te moeten concentreren en überhaupt een hele dag actief te zijn. Ik kom op stage na weken van bankhangen en uitslapen tot 12 uur in de middag dus dit was echt even een omschakeling. Nou had ik het mooie geluk dat ik goed uit mijn bed kon komen want dat is normaal gesproken echt een drama bij mij. Dus mijn dag startte prima en beter dan verwacht.

Reizen

Met goede moed begin ik aan mijn lange OV reis van Den Bosch naar Utrecht. Ja het is maar een half uurtje met de trein maar ik moet ook nog met de bus naar het station in Den Bosch en vanaf het station in Utrecht moet ik lopen of met de bus naar mijn stage adres. Dus met dat half uurtje in de trein ben ik er nog niet. Nou ben ik het reizen wel gewend maar vroeg opstaan zal nooit mijn hobby worden haha.

Helemaal gesloopt

Na mijn eerste dag, en de lange reis terug naar huis, ben ik doodmoe op de bank geploft en niet meer opgestaan. Naja tot ik mezelf naar mijn bed mocht verplaatsen. Het was dan ook erg vroeg ’s ochtends (5:50 uur eerste wekker). Ondanks de vermoeidheid en moeite met concentreren heb ik wel een leuke dag gehad en kijk ik uit naar de rest van de stage periode. Hier zal ik waarschijnlijk nog wel een paar blogs over schrijven.


Ben jij dit schooljaar ook meteen met stage gestart? Hoe is dit voor jou gegaan en heb je er een beetje zin in?

Een antwoord op “De start van een half jaar stage”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.